Brolægger til alt inden for belægning og brolægning i Odense, Svendborg og på hele Fyn

Har du brug for en ny indkørsel? Trænger terrassen til nye fliser? Eller skal du have hjælp til andre former for belægnings- og brolægningsarbejde? Hos Bruuns Entreprenørservice er vi leveringsdygtige inden for alt arbejde med belægning og brolægning for private og erhverv.

Hos os varetager vi både store- såvel som små opgaver. Vi kører rundt på hele Fyn og sørger for, at du får en effektiv, grundig og hurtig service uanset opgavens type og størrelse. Vores primære fokus er et godt samarbejde med vores kunder. Samtidig sikrer vi, at du altid får leveret en opgave af højeste kvalitet.

Anlæg af terrasse, støttemur og indkørsel i høj kvalitet

Der er ikke noget værre end en terrasse med et dårligt underlag eller en indkørsel, med en forkert hældning. Hos Bruuns Entreprenørservice er vi eksperter inden for anlæg af terrasser, støttemure og indkørsler. Vi udfører opgaven korrekt og ordentligt, og til en god pris.

Alle opgaver tages seriøst og vi går ind til ethvert projekt med en faglig stolthed. På den måde ender alle parter med et tilfredsstillende slutresultat. Vores erfaring inden for lægning af terrasser, støttemure og indkørsler er stor. Vi kan tilbyde en masse forskellige muligheder og løsninger præcis efter dine ønsker.

Vores kompetente mandskab udfører som udgangspunkt ikke vandgennemtrængelige belægninger, men er gerne behjælpelige med at lave et aquadræn i indkørslen.

Vil du ringes op?

Eller ring til 51 50 55 89

Professionel rådgivning om brolægning i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Hos os er er kunden altid i centrum. Når det handler om brolægning, er mulighederne mange, og vi skal derfor sammen finde den helt rigtige løsning.

Der findes et hav af materialer på markedet i form af forskellige fliser og sten såsom:

N

Natursten

N

Kantsten

N

Brosten

N

Granitsten

N

Perlesten

N

Chaussesten

N

Granitskærver (grå, lyse og sorte granitskærver mm.)

Vi rådgiver dig gerne i dit projekt og sparrer med dig; så du får den bedste løsning. I nogle tilfælde kan det være, at f.eks. sorte granitskærver er den bedste og flotteste løsning, mens andre former for natursten er mest velegnet til et andet projekt.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder – de skal altid føle sig trygge og i gode hænder. Derfor har vi altid en grundig dialog fra start til slut. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med opgaven.

Belægning efter dine ønsker og behov

Hos Bruuns Entreprenørservice har vi mange års erfaring med belægninger med forskellige sten og fliser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at en bund bliver opbygget korrekt og stabilt. Derfor er det vigtigt at være særligt grundig i denne del af projektet.

Hvad koster det at få lagt fliser? Vi er eksperter i flisebelægning

Har du brug for hjælp til flisebelægning, og ønsker du at vide mere om prisen. Vi får ofte spørgsmålet: Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen? For at vi kan give dig et tilbud på din opgave, har vi brug for at vide noget mere om den.

Prisen bestemmes ud fra flere faktorer såsom indkørslens størrelse, type af sten eller flise, skal det være i grå eller sorte betonfliser, opgavens omfang m.m. Du er mere end velkommen til at kontakte os og få en snak om lige netop din opgave. Herefter giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om din opgave inden for brolægning og belægning på Fyn

Mangler du hjælp til brolægnings- eller belægningsarbejde, så kontakt Bruuns Entreprenørservice. Vi udfører også andre opgaver, herunder kloakarbejde, nedrivning og støbning af fundament og terrændæk mm. Vi kan kontaktes på tlf. 51505589.

Vi har kunder fra Odense, Fyn, Svendborg og omegn i bl.a. Faaborg Midtfyn, Ringe, Kværndrup og Årslev.

Bliv ringet op