Dygtige fagfolk til støbning af fundament, terrændæk og sokkel

Uanset hvilken form for fundament du skal have lavet, er det grundstenen til et godt og veludført byggeri. Et dårligt fundament, kan forårsage, at byggeriet synker, sætter sig eller i værste fald falder sammen.

Bruuns Entreprenørservice er et kvalitetsbevidst entreprenørfirma. Vi har dygtige fagfolk til at udføre støbning af diverse typer fundamenter. Du er sikret, at alt går lige efter bogen, og at du står tilbage med et godt og solidt fundament.

Vi har mange års erfaring og stor viden på området. Derfor er vi i stand til at finde den bedste løsning for dig og dit projekt.

Støbning af fundament udført med professionalisme

Det er yderst vigtigt, at fundamenter bliver opført af professionelle fagfolk. Med dygtige og kompetente folk, får du nemlig et veludført betonfundament.

Vi har stor erfaring og kompetencerne til at hjælpe dig med dit fundament til f.eks.:

N

Skur

N

Drivhus

N

Terrasse

N

Garage

N

Hus

N

Udestue

N

Anneks

N

Sommerhus

N

Træhus

N

Redskabsskur

N

Carport

N

Og meget andet

Vil du ringes op?

Eller ring til 51 50 55 89

Støbning af fundament og opbygning af terrændæk

Det er vigtigt, at soklen, også kaldet fundamentet, er opført korrekt. Det er den bygningsdel, der skal bære al vægten. Det har en stor betydning for, at byggeriet kan bibeholde sin form og stabilitet. Støbning af et fundament kræver, at der bliver gået minutiøst til opgaven.

Terrændækket er den del af huset som skal bære alt indvendig, så som skillerum, køkken og andet inventar. Derfor er det vigtigt, at gruspudeopbygning , isoleringsmaterialer, armeringsnet og beton er af den rigtige kvalitet.

Du får et holdbart resultat når du benytter os til støbning af fundament eller til terrændæk-opbygning.

Skal det være punktfundament?

Vi rådgiver og vejleder i forhold til, om fundament eller punktfundament vil være den optimale løsning. Vi hjælper dig frem til det bedste for dit byggeprojekt.

Punktfundament anvendes typisk til carporte, haveskure og andre bygninger. Disse bygninger har en mindre belastning end for eksempel et sommerhus eller hus.

Et punktfundament kan bl.a. være en optimal løsning med et:

N

Punktfundament til skur

N

Punktfundament til carport

N

Punktfundament til terrasse

Tag kontakt til os om støbning af fundament og terrændæk

Har du brug for en snak eller et uforpligtende tilbud på støbning af fundament og terrændæk? Vi er klar til at modtage dit opkald på tlf. 51 50 55 89. Vi rådgiver og vejleder dig gerne omkring din opgave.

Har du brug for hjælp til brolægning og belægning, kloakering og kloakservice eller nedbrydning og nedrivning? Så hører vi også gerne fra dig.

Vi har kunder fra Odense, Svendborg og resten af Fyn.

Bliv ringet op