Kompetente fagfolk til kloakering og kloakservice i Svendborg, Odense og hele Fyn

 

Når du vælger Bruuns Entreprenørservice til dit kloakarbejde, bliver opgaven udført af kompetente fagfolk. Vi har nemlig mange års erfaring i branchen.

Hvad enten du skal have renoveret din kloak, lavet et nyanlæg eller have foretaget andre former for kloakarbejde, går vi til opgaven med professionalisme og omhyggelighed.

Vi går højt op i at udføre kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Vores succes er først sikret, når du er tilfreds.

Vil du ringes op?

Eller ring til 51 50 55 89

Bæredygtige løsninger ved kloakarbejde og kloakering i Odense og Faaborg Midtfyn

Du skal være meget velkommen til at tage os med på råd, når du skal have anlagt en ny kloak. Vi har stor erfaring med dette.

Vi kan give dig den bedste rådgivning i forhold til, hvilken løsning, der er bedst til netop dit projekt.

Det er vigtigt for din ejendom, at kloakeringen bliver udført korrekt og at regnvandet bliver afledt hensigtsmæssigt. Vi har stor viden om dette, og deler denne viden med dig, så dit projekt bliver præcis som du ønsker det.

Vi samarbejder med en autoriseret kloakmester

Vi er et entreprenørfirma, der tror på, at en god dialog gennem hele processen giver det bedste resultat for vores kunder.

Vi sørger for både at rådgive og vejlede, samt give vores professionelle vurdering af en opgave. Sammen med dig finder vi en løsning, der afhjælper problemet og passer til dit budget.

Hvis opgaven kræver autorisation, samarbejder vi også med en autoriseret kloakmester. Vi kan bl.a. tilbyde:

N

Kloakrenovering

N

Nyanlæg

N

Kloakseparation Spillevand / Tagvand

Kontakt os for et tilbud på kloakservice og kloakering i Odense, Svendborg og hele Fyn

Hos Bruuns Entreprenørservice sætter vi altid vores kunder i højsædet. Det gælder også når vi udfører kloakarbejde. Vi sammensætter altid et tilbud til en god og konkurrencedygtig pris, og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Du er velkommen til at ringe helt uforpligtende på tlf. 51 50 55 89. Så kan vi få en snak om din opgave. Vi kan desuden også hjælpe med brolægning og belægning, nedbrydning og nedrivning samt støbning af fundament og terrændæk og meget andet.

Vi har kunder fra hele Fyn herunder blandt andet i Odense og Svendborg.

Bliv ringet op