Nedbrydning i Odense, Svendborg og resten af Fyn fra professionelt nedbrydningsfirma

Hos Bruuns Entreprenørservice i Faaborg Midtfyn er vi i stand til at udføre alle typer nedbrydningsopgaver. Vi har stor erfaring med alt lige fra nedrivning af en bærende væg til lette skillerum.

Vi er specialister i nedbrydning for både privat- og erhvervskunder. Uanset opgavens størrelse har vi en professionel tilgang til projektet, som sikrer en sikker nedbrydning.

Via vores viden og store erfaring har vi opbygget et solidt fundament for de håndværksmæssige samt de miljø- og arbejdsmiljømæssige aspekter, i nedrivningsarbejdet. Du kan derfor trygt henvende dig til os.

Pålideligt og effektivt nedbrydningsfirma på Fyn

Når du vælger os som samarbejdspartner får du et pålideligt og effektivt nedrivningsfirma. Vi sætter en ære i altid at overholde den aftalte deadline og den aftalte pris.

Vi tilbyder bl.a. følgende:

N

Brække trægulv op

N

Opbrydning af betongulv

N

Nedrivning af væg i lejlighed, hus og erhverv

N

Nedbrydning af skorsten

N

Betonnedbrydning

N

Og meget andet

Vil du ringes op?

Eller ring til 51 50 55 89

Hvad koster nedrivning af hus?

Det er et større projekt at skulle i gang med en nedrivning af et hus på egen hånd. Huset skal både nedrives, og materialerne skal bortskaffes på en sikker og miljøvenlig måde. Derfor vil du sikkert gerne have en pris på nedrivning af huset.

Du skal være velkommen til at kontakte Bruuns Entreprenørservice, så vi kan kigge nærmere på projektet. Det er ganske uforpligtende, og vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kan nedrive og foretage nedbrydning i Odense, Svendborg og hele Fyn

Det er vigtigt for os at imødekomme alle kunders ønsker og behov. Derfor vil vi altid gerne rådgive og vejlede dig til den bedste løsning til dit projekt.

Det er dog ikke det eneste, vi som et professionelt nedrivningsfirma er opmærksomme på.

I forbindelse med at nedrive et hus, er der mange love, regler og bestemmelser, der skal overholdes. Alle disse regler holder vi os konstant opdateret på, så vi kan varetage din opgave på bedste vis.

Kompetent nedrivning af væg i lejlighed, parcelhus og erhverv

Står du foran en renovering, hvor du skal have fjernet en væg? Så er Bruuns Entreprenørservice den rette samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med at nedrive vægge for både erhvervs- og privatkunder. Vi ved hvad der skal tages hensyn til ved sådanne opgaver.

Skal du have udført en opgave hos os, kan du læne dig trygt tilbage, da vi er eksperter i bl.a.:

N

Nedrivning af bærende væg 

N

Nedrivning af ikke bærende væg

N

Nedrivning af stabiliserende væg

N

Og meget andet

Vidste du:

Vi tilbyder også mange andre entreprenøropgaver, herunder bl.a. brolægning og belægning, kloakering og kloakarbejde eller støbning af fundament og terrændæk og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud på nedbrydning i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn

Vi glæder os til, at du kontakter os, så vi kan få en snak om din opgave. Vi kommer gerne forbi dig og kigger nærmere på dit projekt, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf. 51 50 55 89.

Vi kommer gerne ud til kunder på hele Fyn heriblandt i Odense, Svendborg, Faaborg Midtfyn, Årslev, Kværndrup og Ringe.

Bliv ringet op