Brolægning, flisebelægning og andet belægning

Mangler du hjælp til en opgave inden for belægning? Så er vi hos Bruuns Entreprenørservice v/Claus Bruun parate til at hjælpe dig. Vi kan løse mange forskellige opgaver inden for belægning. Vi holder til i Kværndrup nær Ringe og Svendborg, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi er et kompetent firma med stor erfaring med mange opgaver inden for brolægning. Vi løser både store og små projekter, og vi garanterer holdbare løsninger hver gang. Du kan derfor trygt samarbejde med os, hvis du mangler hjælp til en opgave i forbindelse med flisebelægning.

Vi foretager lægning både med maskine- og håndkraft

Er dine fliser skæve eller begyndt at revne nogle steder, så er det på tide, at du får dem udskiftet til en ny og smuk belægning. Her hos os tilbydes forskellige former for belægningsarbejde lige efter dine ønsker og behov. 

Hos os vil du få attraktive priser og smukke resultater, der stemmer overens med dine forventninger. Vi leverer altid til tiden og til den aftalte pris. Mangler du inspiration til belægning i din have eller indkørsel, så hjælper vi desuden gerne med dette.

Kontakt os for at høre mere

Skal vi komme og friske dit hjem op med den rette, smukke belægning, så kontakt os med det samme for at høre mere. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med løsninger efter deres behov.

Vi kan kontaktes på telefon 50 51 55 89 eller på mail clausbruun5772@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenørservice
​med dig i centrum

Vores vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære og bæredygtige løsninger inden for kloakarbejde, træfældning og belægning. Vi forsøger altid at se ud over det aktuelle projekt for at finde det overordnede perspektiv, og bidrage til en solid løsning.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Byggetilbud.dk

Kerneværdier

Vi har mange års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Fyn

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Høj kvalitet til aftalt tid og pris

Kontakt

​Bruuns Entreprenørservice v/Claus Bruun

Søltvej 21, 5772 Kværndrup

CVR: 20430281

​Telefon: 51 50 55 89

E-mail: clausbruun5772@gmail.com

Få et godt tilbud!​

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt